Dag 3 - 26 okt
Door: Marc van den Boom
Blijf op de hoogte en volg Marc
26 Oktober 2013 | Frans Guiana, Saint-Laurent-du-Maroni
Om 19.00 uur krijgen we de maaltijd eenvoudig maar goed. We blijven nog wat natafelen. Maar ik wil naar de bar die in een soort muziektent is. Het dorpje telt maar 900 inwoners en er is geen weg. Het zijn inheemsen, dus indianen maar ze spreken gewoon Nederlands. Als je een voorstelling wilt hebben moet je aan een accommodatie denken van een gebouw op een camping. De lokalen koken voor je. Om 22.00uur gaan we naar onze kamer want om 23.00 uur gaat het aggregaat uit. Er is verder geen elektriciteit dus aarde donker. We horen de rivier want hij kent getijden zo dicht bij de zee.
29 Oktober 2013 - 13:41
Tim:
Hallo Marc en Vera! Hey wat fantastisch zeg deze reis! Het is weder een interessante berichtgeving van overzee. Ongelooflijk dat, die gevangenis er nog staat met al zijn gruwelen eromheen. Bizar gewoon dat dit destijds allemaal van toepassing is geweest. Wij ( ik al helemaal) blijven jullie volgen in dit nieuwe avontuur! Super geschreven trouwens Marc. We zien het op deze manier best n beetje voor ons. By the way onze excuses vanwege het feit dat wij jullie/ jij niet hebben gefeliciteerd met je 60 jarige jubileum. Onze oprechte verontschuldigingen aan jullie hiervoor. Goede voortzetting en vriendelijke groetjes, moeders en Tim Doove